Click to order
Ваш кошик
Total: 
Імя , Прізвище
E-mail
Номер контактного телефону
Промокод
Доставка
Payment method
Підтверджуючи замовлення, я погоджуюсь з Політикою конфіденційності
Можливо тобі буде цікава підписка на наші новини, та як подаруночок за твій час 10% знижки*
*під знижкою мається на увазі використання промо-коду, що надішлемо тобі відразу після підписки (також можливо перевір папку "Спам")
Даючи згоду на підписку, ви надаєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.
Даний сайт використовує cookies, просто можливо так треба :)
OK
Справжня Політика - невід'ємна частина Публічної оферти, розміщеної на Сайті Продавця.

1. Персональні дані Користувача / Покупця обробляються відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних». Персональні дані Покупців зберігаються в базі даних Продавця. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.

2. Продавець використовує персональні дані Покупця: для виконання своїх зобов'язань перед Покупцем, для оцінки та аналізу роботи Сайту, для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

3. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

4. Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

5. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту (https://floralhands.com/). Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

6. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

7. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».

Політика конфіденційності